Extremely Rotten Death Metal Vol. 13

Undergang // Discipel

More info soon.


Phrenelith, Septage, Dead Void og Discipel.

Ekstremt Råddent Dødsmetal Vol. 2 på VoxHall

Lørdag den 30. oktober slår VoxHall og Extremely Rotten Productions pjalterne sammen for anden gang og præsenterer Volume 2 af koncertrækken Ekstremt Råddent Dødsmetal. Her kan gæsterne opleve nogle af de mest spændende ansigter af dansk dødsmetal anno 2021. Programmet vil byde på: Phrenelith, Septage, Dead Void og Discipel.

https://www.facebook.com/events/320435036498611/

Phrenelith
Phrenelith, der har præsenteret gusten og gangræn sort dødsmetal siden 2013, er tilbage efter et års pause og med nyt materiale i bagagen. Bandet har været rundt og spille i det meste af Europa og Amerika siden udgivelsen af deres internationalt anmelderroste debutalbum ”Desolate Endscape” fra 2017 og er nu klar med deres nye, andet album ”Chiamera” som udgives i november 2021.

Septage
Septage er et nyt, grusomt barn født af Corona-pandemien og har ikke lagt på den lade side, siden de fandt sammen. To velmodtagne EP’er med blodig og usundt grindet dødsmetal er det allerede blevet til, ”Septic Decadence” fra 2021 og den friskslagtede ”Septisk Eradikasyon” fra august i år.

Dead Void
Dead Void lever ikke på udgivelser endnu, men deres liveoptrædener og demoer viser voldsomt lovende takter fra det nye band. Det er langsom og eksplosiv dødsdoom, som krybende og brutalt kvæler sin lytter.

Discipel
Discipel byder på fræsende og sortnet dødsmetal med væmmelige tilbøjeligheder til at lade sig inspirere af den sydamerikanske ekstremmetal. Bandet har levet sporadisk siden 2019, men er tørstige efter blod og nu klar til blive sluppet løs.


Extremely Rotten Death Metal Vol. 12

Pumpehuset og Extremely Rotten vender tilbage med d.12 opsætning af ERDM installationerne og er glade for endeligt at kunne præsentere udenlandske bands på scenen igen. ERDM Vol. 12 byder foruden finsk dødsmetal på både nyt og gammelt fra den lokale københavnske undergrunds dødsmetal scene.

https://www.facebook.com/events/355485806050563/

Sæt kryds i kalenderen lørdag d.16 oktober og duk op til det første indendørs ERDM arrangement siden december 2020!

CORPSESSED
- Brutal og grumset dødsmetal fra forstad-Helsinki's gustne muld
www.corpsessed.bandcamp.com
www.facebook.com/Corpsessed

UNDERGANG
- Lokal fæl rådden død
www.undergang.bandcamp.com
www.facebook.com/undergangktdm

GALVANIZER
- Blodig grindet dødsmetal fra den finske undergrund. Aktuelle med deres 2. album "Prying Sight of Imperception" netop nu
www.galvanizer.bandcamp.com
www.facebook.com/GalvanizerBand

ELITIST
- Nyt mørkt og dissonant dødsmetal fra København, skvulpende i medlemmer fra Piss Vortex og Dysgnostic / Defilementory. Debutkoncert!
www.facebook.com/elitistdeath/


ERDM vol. 11- Deiquisitor + Phrenelith - Beta

Extremely Rotten Death Metal Vol. 11

130 kr. i døren / 155 kr. i døren
Døre kl. 19 / show kl. 20

https://www.facebook.com/events/201384542050192

DEIQUISITOR
- Midtsjællandsk rustent og dog knivskarpt dødsmetal siden 2013, evigt fremadstormende og med senest 2021's EP "Humanoid", samt single "Religiously Endorsed Masochism" friskt tilføjet deres bagkatalog
www.deiquisitor.bandcamp.com
www.facebook.com/Deiquisitor

PHRENELITH
- Grumset og sortnet dødsmetal fra københavns undergrund, har med kvælende og æter-ædende eksistens forpestet dansk dødsmetal siden 2013 og er efter over et års pause tilbage igen på live scenen
www.phrenelith.bandcamp.com
www.facebook.com/phrenelith


Extremely Rotten Death Metal Vol. 10 flyer

Extremely Rotten Death Metal Vol. 10

Byhaven og Extremely Rotten Productions præsenterer den 10. installation af ERDM arrangementerne, hvilket samtidigt falder sammen med 10 års jubilæet for Extremely Rotten.
Derfor vil ERDM Vol.10 byde på hele 2 dages dødsmetal med fri entré fra 5 af den Københavnske undergrund scenes mest brutale bands, der vil vise 5 forskellige måder at henrette dødsmetallen i Byhaven.

Fredag d.16 juli

STRYCHNOS
Stadig kælder-våde bag ørene fra optagelsen af deres længe ventede debutalbum, er de tilbage på livescenen for at sonisk slå os ihjel.
Med mere end 20 år bag sig som band, viser de igen at de igen er relevante og præsenterer deres eget unikke tag på melodisk, sortnet dødsmetal

PHRENELITH
Efter snart 2 års stilhed er denne københavnske muldjords dødsmetal kvartet tilbage fra graven og vil denne aften byde på et sæt af byde gammelt og nyt materiale, imens vi venter på at deres andet album bliver klar til udgivelse sidste på året

Lørdag d.17 juli

UNDERGANG
Københavns ultimative pilrådne dødsmetal elite er tilbage med deres anmelderroste 5. album "Aldrig i livet" fra December 2020 i ryggen, og med mere nyt materiale, vil denne aftens sæt ikke være noget at gå glip af

DEAD VOID
Aftenens mest krybende og kvælende dødsmetal trio, netop færdige med optagelserne af deres debut album, vil sætte tempoet ned og byde på endnu en dosis sumpet dommedags dødsmetal

SEPTAGE
Efter deres velmodtagne debut EP fra 2020, og en opfølger undervejs, vil aftenens tredje indslag komme i en splattet og grotesk indpakning af grindet dødsmetal, fra den nyeste tilføjelse til Københavns dødsmetal undergrund


ERDM vol 10 poster

Extremely Rotten Death Metal Vol. 9

ERDM Vol. 9 will take place at Pumpehusets Byhave with shows from ASCENDENCY, CHAOTIAN and DEIQUISITOR.

Free entrance and limited to 250 people capacity so come early to be sure to get in.

Doors open at 15:00, DJ's start at 16:00 and first band plays at 18:00.

We'll try to arrange a live stream for all of you who can't attend physically, so watch the ERP Facebook page for that starting at 18:00 CET.


Extremely Rotten Death Metal Vol. 8

BETA og ERP bringer en sidste aften med dødsmetal, inden dette årtusindes mærkeligste år officielt dør, fredag 11. december 2020.

Gravet op fra undergrunden finder vi denne gang den københavnske sortnede dødsmetal trio ASCENDENCY, der med 2020 minialbummet “Birth of an Eternal Empire” og en nyligt indspillet opfølgende del 2 til deres minialbum trilogi, er klar til inden årets afrunding at give os en demonstration på grusom død, pakket ind i et mølædt slør af kulsort rædselsmetal.

Også på scenen denne aften er det unge fynske pestilente dødsmetal band TARDUS MORTEM, som de sidste 5 år har justeret på en mørkere og mere dyster lyd, siden deres første demo i 2016 og med 2019 debut albummet “Engulfed in Pestilent Darkness” vist en mere rådden udvikling. Bandet har i efteråret også indspillet et opfølgende album, som står til at skulle udgives i 2021.

ASCENDENCY:
www.prophesiedascendency.bandcamp.com

TARDUS MORTEM
www.facebook.com/TardusMortemDenmark
www.tardusmortem.bandcamp.com


Extremely Rotten Death Metal Vol. 7

BETA og Extremely Rotten Productions præsenterer den 7. installation af Extremely Rotten Death Metal arrangementerne, denne gang i BETA på Amager. Som det er for tiden, bliver det en dødsmetalkoncert med siddende publikum (dog med åben bar under hele showet).

Ikke desto mindre vil denne aften byde på første tilbagevenden til livescenen siden 2012 – og den første i København siden 2011 – fra den kulsorte heavy metal korrumperende dødsmetal trio STRYCHNOS.

Foruden denne særoplevelse vil aftenen også byde på de lokale, sortnede dødsmetalflænsere TAPHOS, med deres første indendørskoncert siden verdens midlertidige ende tidligere på året.

Mere info på bands:

STRYCHNOS
www.facebook.com/strychnosterror

TAPHOS
www.taphos.bandcamp.com
www.facebook.com/taphosdeath
www.instagram.com/taphosofficial


EXTREMELY ROTTEN DEATH METAL VOL. 6

Extremely Rotten Death Metal Vol. 6

Extremely Rotten Death Metal Vol. 6 / UDSOLGT

ERDM vender tilbage med den 6. installation, denne gang i samarbejde med Gentofte Hovedbibliotek, og præsenterer 3 gange modbydelig københavnsk undergrunds dødsmetal lørdag d.26 september:

UNDERGANG
www.undergang.bandcamp.com
www.facebook.com/undergangktdm

CHAOTIAN
www.chaotian.bandcamp.com
www.facebook.com/chaotianofficial

ASCENDENCY
www.prophesiedascendency.bandcamp.com

Gratis entre
Musikstart kl.21:00
GENTOFTE HOVEDBIBLIOTEK
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup

Gratis. Tilmelding på genbib.dk/billetter


Extremely Rotten Death Metal Vol. 5

Extremely Rotten Productions & Pumpehuset returns with the fifth edition of the ERDM decompositions and are proud to announce 2020's first suppuration af death metal darkness on January 11th with live shows from

DEAD CONGREGATION (Greece)
www.deadcongregation.bandcamp.com
www.facebook.com/deadcongregation

UNDERGANG
www.undergang.bandcamp.com
www.facebook.com/undergangktdm

TAPHOS
www.taphos.bandcamp.com
www.facebook.com/taphosdeath

DEIQUISITOR
www.deiquisitor.bandcamp.com
www.facebook.com/deiquisitor

Entrance and pre-sale TBA
Doors open at 19:00
First band 20:00

PUMPEHUSET
Studiestræde 52, 1554 Copenhagen K