erdm-voxhall

Ekstremt Råddent Dødsmetal Vol. 2 på VoxHall

Phrenelith, Septage, Dead Void, Discipel
VoxHall, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C

Buy Tickets - 200 DKK

Lørdag den 30. oktober slår VoxHall og Extremely Rotten Productions pjalterne sammen for anden gang og præsenterer Volume 2 af koncertrækken Ekstremt Råddent Dødsmetal. Her kan gæsterne opleve nogle af de mest spændende ansigter af dansk dødsmetal anno 2021. Programmet vil byde på: Phrenelith, Septage, Dead Void og Discipel.

https://www.facebook.com/events/320435036498611/

Phrenelith
Phrenelith, der har præsenteret gusten og gangræn sort dødsmetal siden 2013, er tilbage efter et års pause og med nyt materiale i bagagen. Bandet har været rundt og spille i det meste af Europa og Amerika siden udgivelsen af deres internationalt anmelderroste debutalbum ”Desolate Endscape” fra 2017 og er nu klar med deres nye, andet album ”Chiamera” som udgives i november 2021.

Septage
Septage er et nyt, grusomt barn født af Corona-pandemien og har ikke lagt på den lade side, siden de fandt sammen. To velmodtagne EP’er med blodig og usundt grindet dødsmetal er det allerede blevet til, ”Septic Decadence” fra 2021 og den friskslagtede ”Septisk Eradikasyon” fra august i år.

Dead Void
Dead Void lever ikke på udgivelser endnu, men deres liveoptrædener og demoer viser voldsomt lovende takter fra det nye band. Det er langsom og eksplosiv dødsdoom, som krybende og brutalt kvæler sin lytter.

Discipel
Discipel byder på fræsende og sortnet dødsmetal med væmmelige tilbøjeligheder til at lade sig inspirere af den sydamerikanske ekstremmetal. Bandet har levet sporadisk siden 2019, men er tørstige efter blod og nu klar til blive sluppet løs.